joi, 25 august 2016

Secventele numerice - Mesaje de la Divinitate

 photo 15 - 1_zps0lehpnqv.gif

Ingerii si cifrele


C.G. Jung definea sincronicitatile sub aspectul coincidentelor semnificative. La diferite intervale de timp, individul este confruntat cu o serie de evenimente ale caror mesaj converge catre o idee foarte clara, înteleasa la modul cel mai concret ca o lectie de viata. Desi ratiunea tinde sa nege un anume sens al unor întâmplari care prin lipsa lor de cauzalitate par a fi separate, intuitia trezita datorita unei emotii coplesitoare în fata unui „altceva” care însoteste toate aceste situatii de viata, face ca evenimentele sa se uneasca într-un complex „mesaj” din partea existentei. Acest „mesaj”, desi are numeroase valente, cauta sa trezeasca în om o noua viziune asupra vietii si a drumului pe care, ca fiinta constienta, are menirea sa îl urmeze.


Cea mai frecventa sincronicitate este a verifica cat este ora fix la ore de genul 1:11 sau 17:17…. sa nu imi spuneti ca nu vi s-a intamplat! Secventele numerice sunt prezentate mai jos in grupe de trei cifre si combinatii de cifre.
Sa intelegem aceste mesaje venite de Sus sub forma secventelor numerice :


11, 111 sau 1111. - Urmariti-va gândurile cu atentie si asigurati-va ca gânditi doar ceea ce vreti, nu ceea ce nu vreti. Aceasta secventa este un semn ca se deschide o poarta “de oportunitate” si gândurile voastre se împlinesc cu viteze record. 111 este ca lumina alba a unui bec electric. înseamna ca universul tocmai v-a înregistrat gândurile si le transforma în realitate. Sunteti multumiti de gândurile pe care le-a captat universul? Daca nu, corectati-va gândurile (cereti îngerilor sa va ajute în aceasta privinta, daca va este greu sa va controlati ori sa va urmariti gândurile).

22, 222 sau 2222. – Ideile voastre “nou sadite” încep sa devina realitate. Continuati sa le udati si sa le faceti sa creasca, imediat ce ies din pamânt si puteti sa aveti dovada împlinirii si manifestarii lor. Cu alte cuvinte, nu renuntati cu cinci minute înaintea miracolului. Împlinirea va deveni evidenta pentru voi, continuati deci, e bine asa! Continuati sa aveti, sa afirmati si sa vizualizati gânduri pozitive.

33, 333 sau 3333. – Maestrii spirituali elevati sunt lânga voi, dorind ca voi sa stiti ca puteti beneficia de ajutorul, iubirea si tovarasia lor. Chemati-i adesea, în special atunci când vedeti secvente care cuprind numarul 3 în jurul vostru. Unii dintre cei mai cunoscuti maestri spirituali elevati sunt Iisus, Moise, Fecioara Maria, Quan Yin si Yogananda.

44, 444 sau 4444. – Îngerii va înconjoara acum, asigurându-va de dragostea si ajutorul lor. Nu va faceti griji, pentru ca ajutorul îngerilor va este la îndemâna.

55, 555 sau 5555.- Puneti-va centurile, pentru ca veti avea parte de o schimbare importanta în viata. Aceasta schimbare nu ar trebui sa fie privita ca fiind “pozitiva” sau “negativa”, fiindca nu este altceva decât o parte fireasca din cursul obisnuit al vietii. Poate ca acea schimbare este un raspuns la rugaciunile voastre, continuati deci sa va vizualizati si sa va simtiti în liniste si pace.

66, 666 sau 6666. – Gândurile va sunt dezechilibrate acum, fiind concentrate prea mult asupra lumii materiale. Aceasta secventa numerica va cere sa va echilibrati gândurile între cer si pamânt. Ca în celebra “Predica de pe munte”, îngerii va cer sa va îngrijiti de suflet si de slujirea celorlalti, stiind ca nevoile voastre materiale si emotionale vor fi astfel si ele împlinite.

77, 777 sau 7777. – Îngerii va aplauda – felicitari, sunteti printre cei alesi! Continuati tot asa, stiind ca dorintele voastre vor deveni realitate. Este un semn extrem de pozitiv si înseamna ca ar trebui sa va asteptati si la alte miracole.

88, 888 sau 8888. – O anumita etapa, o faza, din viata voastra e aproape sa ia sfârsit, iar aceasta secventa numerica va anunta din timp pentru a putea sa va pregatiti. Aceasta secventa numerica poate însemna ca încheiati o faza emotionala, relationala sau din cariera voastra. De asemenea, înseamna ca se vede luminita de la capatul tunelului. În plus, mai înseamna: “Recolta s-a copt. Nu întârziati sa o culegeti si sa va bucurati de ea.” Cu alte cuvinte, nu întârziati sa faceti miscarea ori sa va bucurati de roadele muncii voastre.

99, 999 sau 9999. – Împlinire. Este sfârsitul unei faze importante în viata voastra personala sau la nivel global. De asemenea, este un mesaj catre lucratorii de lumina implicati în vindecarea Pamântului si înseamna: “La treaba, fiindca Pamântul-Mama are nevoie de voi acum.”

00, 000 sau 0000. – Un semn care va reaminteste ca sunteti una cu Dumnezeu si ca trebuie sa simtiti prezenta iubirii Creatorului în interiorul vostru. Mai e si un semn ca s-a încheiat un ciclu specific unei anumite situatii.

Combinatii numerice

Combinatii ale cifrei 1

1 si 2, cum ar fi 122, 121 sau 112. – Gândurile noastre sunt ca semintele care încep sa încolteasca. S-ar putea sa fi vazut deja dovada fructificarii dorintelor voastre. Sunt semne ca lucrurile evolueaza sau vor evolua în directia dorita. Pastrati-va credinta!

1 si 3, cum ar fi 133, 131 sau 113. – Maestrii spirituali elevati lucreaza cu voi pentru îmbunatatirea procesului vostru de gândire. În multe feluri, ei actioneaza ca mentori, învatându-va întelepciunea straveche implicata în împlinirea gândurilor. Ei va trimit energie pentru a nu va simti descurajati si va încurajeaza sa ramâneti concentrati asupra scopurilor sufletului vostru. În plus, maestrii spirituali elevati pot sa va ofere sfaturi, îndrumari si sugestii privind scopul vietii voastre. Întotdeauna, totusi, ei va învata ca orice creatie începe la nivel de gând si de idee. Cereti-le sa va ajute sa alegeti cu întelepciune ceea ce doriti.

1 si 4, cum ar fi 144, 141 sau 114. – Îngerii pun un puternic accent pe faptul ca trebuie sa va urmariti gândurile în acest moment. Ei va sfatuiesc sa va formulati o dorinta, pentru ca sunteti la o poarta prin care gândurile voastre se vor ‘manifesta chiar acum. (Vedeti combinatia 411, care înseamna: “Cereti îngerilor informatiile vitale de care aveti nevoie acum.”)

1 si 5, cum ar fi 155, 151 sau 115. – Gândurile va creeaza schimbari în viata. Îndreptati-va gândurile în directia dorita. Daca schimbarile pe care le vedeti ca urmeaza sa aiba loc nu sunt dorite, puteti sa le opriti ori sa le schimbati, prin modificarea gândurilor voastre.

1 si 6, cum ar fi 166, 161 sau 116. – Tineti-va gândurile îndreptate spre cer si lasati grijile materiale. (Vedeti combinatia 611, care înseamna: “Cereti ajutor pentru îndreptarea unor lucruri din lumea materiala, care va irita ori va deranjeaza acum.”)

1 si 7, cum ar fi 177, 171 sau 117. – Este o confirmare ca faceti lucruri minunate. Sunteti pe drumul bun, tineti-o tot asa! Este un semn ca v-ati ales bine gândurile si ca ar trebui sa va concentrati mai ferm pe obiectivele proprii. Asigurati-va sa adaugati emotii potrivite gândurilor voastre. De exemplu, sa va simtiti minunat pentru darurile pe care le-ati primit în viata. Recunostinta va grabi procesul transformarii visurilor în realitate.

1 si 8, cum ar fi 188, 181 sau 118. – Va apropiati de sfârsitul unei faze importante din viata voastra. Daca ati obosit datorita unei anumite parti a vietii voastre, fiti multumiti ca în curând aceasta va fi “vindecata” sau înlocuita cu ceva mai bun.

1 si 9, cum ar fi 199, 191 sau 119. – S-a deschis o noua usa pentru voi, ca rezultat al gândurilor voastre. Aveti acum ocazia sa va priviti gândurile în fata si sa va întâlniti “între patru ochi” cu propriile creatii. Lasati lucrurile vechi sa dispara, pe masura ce sunt înlocuite cu altele noi, conform dorintelor voastre.

1 si 0, cum ar fi 100, 101 sau 110. – Calauzirea divina de la Dumnezeu si de la îngeri va cere sa va schimbati gândurile. Poate v-ati rugat sa fiti mai fericiti si mai sanatosi. Daca este asa, acesta este un raspuns la rugaciunile voastre. Dumnezeu stie ca solutia pe care o cautati ia nastere din gândurile voastre. Cereti lui Dumnezeu sa va calauzeasca directia gândurilor si sa va sprijine în cursul perioadei de tranzitie.



Combinatii ale cifrei 2

2 si 1, cum ar fi 211, 212 si 221. – Gândurile noastre sunt ca semintele care încep sa încolteasca. S-ar putea sa fi vazut deja dovada fructificarii dorintelor voastre. Sunt semne ca lucrurile evolueaza sau vor evolua în directia dorita. Pastrati-va credinta!

2 si 3, cum ar fi 233, 232 si 223. – Maestrii spirituali elevati lucreaza cu voi în calitate de co-creatori ai noului vostru proiect. Ei va spun ca va împartasesc entuziasmul si stiu ca totul lucreaza în favoarea voastra. Maestrii pot vedea ca viitorul vostru este  deja în mod garantat pregatit sa primeasca fericirea pe care o cautati. Bucurati-va de aceasta noua faza a vietii voastre!

2 si 4, cum ar fi 244, 242 si 224. – Asa cum se spune în textul spiritual A Course in Miracles (Curs în miracole), “Îngerii au grija de scopul vostru nou nascut”.Este un semn ca primiti ajutor de sus în realizarea tranzitiilor dorite. E vremea sa stiti în mod special ca nu sunteti singuri. Combinatiile numerelor 2 si 4 sunt un semnal de la îngerii vostri, prin care va spun ca lucreaza foarte strâns cu voi

2 si 5, cum ar fi 255, 252 si 225. – Rugaciunile si intentiile voastre au fost clare, puternice si fara rezerve; asadar, asteptati-va sa apara o schimbare mai repede decât ati putea prevedea. Nu va dati la o parte când dorintele sunt aproape sa vi se împlineasca. Ele s-ar putea realiza pe cai neasteptate, deci pastrati-va credinta. Vorbiti adesea cu Dumnezeu si cereti-i sa va trimita din nou linistea.

2 si 6, cum ar fi 266, 262 si 226. – Veti avea de facut noi cumparaturi sau achizitii.

2 si 7, cum ar fi 277, 272 si 227. – Ati depus recent un dosar pentru a obtine o noua slujba, pentru admiterea într-o scoala sau pentru a primi un împrumut? Aceste numere semnaleaza ca vor veni vesti bune. Ele va cer sa va concentrati si sa nu va slabeasca credinta.

2 si 8, cum ar fi 288, 282 si 228. – O usa începe sa se deschida si o alta usa începe sa se închida. Fiti siguri ca va ascultati foarte atent intuitia acum, pentru ca ea va va calauzi În privinta pasilor pe care trebuie sa-i faceti pentru a va asigura prosperitate crescânda în cursul acestor tranzitii.

2 si 9, cum ar fi 299, 292 si 229. – Daca ati suferit recent o pierdere (slujba, dragoste etc.), asteptati-va sa o înlocuiti în viitorul foarte apropiat. Totul lucreaza în favoarea voastra, desi s-ar putea sa fie atât de mult implicata o activitate de culise, încât sa va întrebati daca nu cumva Dumnezeu v-a uitat. Nu va faceti griji! Simtiti-va energia vietii, care avanseaza acum. Nu veti fi pedepsit pentru pierderea recenta. Universul va pregateste, în schimb, pentru noutati.

2 si 0, cum ar fi 200, 202 si 220. – Dumnezeu vrea sa stiti ca El nu v-a uitat si nu v-a parasit. Va iubeste foarte, foarte mult! De fapt, Dumnezeu orchestreaza o noua faza minunata a vietii voastre. Vorbiti adesea cu Dumnezeu si veti simti miracolul care se întrevede. Dumnezeu va mai aminteste si de importanta “sincronizarii divine”. Uneori, anumiti factori trebuie sa se întruneasca exact înainte ca rezultatul dorit sa poata fi realizat. Atâta timp cât ramâneti fermi în gânduri si în credinta, nimic nu va împiedica sa va împliniti dorinta.



Combinatii ale cifrei 3

3 si 1, cum ar fi 311, 313 sau 331. – Maestrii spirituali elevati lucreaza cu voi pentru îmbunatatirea procesului vostru de gândire. În multe feluri, ei actioneaza ca mentori, învatându-va întelepciunea straveche implicata în împlinirea gândurilor. Ei va trimit energie pentru a nu va simti descurajati si va încurajeaza sa ramâneti concentrati asupra scopurilor sufletului vostru. În plus, maestrii spirituali elevati pot sa va ofere sfaturi, îndrumari si sugestii privind scopul vietii voastre. Întotdeauna, totusi, ei va învata ca orice creatie începe la nivel de gând si de idee. Cereti-le sa va ajute sa alegeti cu întelepciune ceea ce doriti.

3 si 2, cum ar fi 322, 323 sau 332. – Maestrii spirituali elevati lucreaza cu voi în calitate de co-creatori ai noului vostru proiect. Ei va spun ca va împartasesc entuziasmul si stiu ca totul lucreaza în favoarea voastra. Maestrii pot vedea ca viitorul vostru este deja în mod garantat pregatit sa primeasca fericirea pe care o cautati. Bucurati-va de aceasta noua faza a vietii voastre!

3 si 4, cum ar fi 344, 343 sau 334. – Primiti ajutor din mai multe directii acum! Atât maestrii spirituali elevati, cât si îngerii sunt aici sa va sprijine, sa va calauzeasca si sa va iubeasca. Întindeti mâinile catre ei, asa cum si ei întind mâinile catre voi.

3 si 5, cum ar fi 355, 353 sau 335. – Maestrii spirituali elevati vor sa va pregateasca pentru o iminenta schimbare majora în viata voastra. Ei vor sa stiti ca “va tin de mâna” în cursul acestei schimbari si ca totul va fi bine. Acceptati cu inima deschisa aceasta schimbare si bucurati-va de binecuvântarile implicate de ea.

3 si 6, cum ar fi 366, 363 sau 336. – Maestrii vostri spirituali elevati va ajuta sa obtineti bunurile materiale de care aveti nevoie pentru împlinirea scopului divin al vietii voastre. Daca asta înseamna bani pentru educatie sau posibilitati materiale pentru ca voi sa va puteti desfasura activitatea de predare sau de vindecare, maestrii elevati cauta sa vi le asigure. Ei vor sa stiti ca meritati sa primiti acest ajutor, pentru ca el va va permite sa daruiti mai mult si mai bine altora.

3 si 7, cum ar fi 377, 373 sau 337. – Maestrii spirituali elevati sunt bucurosi. Nu numai ca vad adevarata voastra divinitate interioara, ci sunt si de acord cu calea pe care ati ales-o. Ei vor sa stiti ca meritati sa fiti fericiti si sa permiteti curgerea fericirii sfinte, care vine o data cu mostenirea voastra divina si din calea aleasa.

3 si 8, cum ar fi 388, 383 sau 338. – “Continuati tot asa”, va spun Maestrii Spirituali Elevati. Mariti-va energia si concentrare a gândurilor si sentimentelor. Realiniati-va perspectiva conform constiintei ca sunteti una cu Dumnezeu, cu fiecare si cu întreaga existenta.

3 si 9, cum ar fi 399, 393 sau 339. – Este un mesaj puternic sa lasati sa treaca anumite situatii din viata voastra care nu mai corespund ori care si-au îndeplinit deja scopul. Nu ramâneti legati de anumite situatii din teama. Constientizati si aveti grija de orice clipa din viata voastra. Este vital sa aveti o perspectiva pozitiva despre voi însiva si despre viitorul vostru. Aceasta perspectiva creeaza de fapt ceea ce traiti, deci rugati-i pe maestrii spirituali elevati sa va ajute în alegerea gândurilor voastre din perspectiva înalta a iubirii divine.

3 si 0, cum ar fi 300, 303 sau 330. – Dumnezeu si maestrii spirituali elevati încearca sa va atraga atentia, mai ales în privinta problemei legate de scopul divin al vietii voastre. N-ati tinut seama de unele îndrumari divine în ultima vreme? Daca da, sar putea sa va simtiti blocati acum. Aceasta secventa este o cale cereasca de a va atrage atentia ca trebuie sa va îndepliniti partea voastra în procesul de “co-creatie”. Asta înseamna sa ascultati si sa urmati îndrumarile divine în privinta pasilor care trebuie facuti.



Combinatii ale cifrei 4

4 si 1, cum ar fi 441, 414 sau 411. – Îngerii va recomanda sa va urmariti gândurile chiar în acest moment. Ei va sfatuiesc sa va puneti o dorinta, pentru ca sunteti în fata unei porti care va va permite sa va împliniti gândurile.
 Combinatia 411 înseamna: “Cereti îngerilor informatii vitale de care aveti nevoie în acest moment. “

4 si 2, cum ar fi 422, 424 si 442. 
– Asa cum se spune în textul spiritual A Course in Miracles (Curs în miracole), “Îngerii au grija de scopul vostru nou nascut”. 
Este un semn ca primiti ajutor de sus în realizarea tranzitiilor dorite. E vremea sa stiti în mod special ca nu sunteti singuri. Combinatiile numerelor 4 si 2 sunt un semn de la îngerii vostri, prin care va spun ca lucreaza foarte strâns cu voi acum.

4 si 3, cum ar fi 433, 434 sau 443. – Primiti ajutor din mai multe directii acum! Atât maestrii spirituali elevati, cât si îngerii sunt aici sa va sprijine, sa va calauzeasca si sa va iubeasca. Întindeti mâinile catre ei, asa cum si ei întind mâinile catre voi.

4 si 5, cum ar fi 455, 454 sau 445. – Îngerii vostri sunt implicati într-una din schimbarile importante din viata voastra acum.

4 si 6, cum ar fi 466, 464 sau 446. – Îngerii va atrag atentia ca va concentrati prea mult asupra lumii materiale. Ei va cer sa va lasati grijile în seama lor, pentru ca ei sa poata interveni. Echilibrati-va concentrarea între cer si pamânt si sa stiti ca sursele de care dispuneti sunt într-adevar nelimitate, mai ales atunci când lucrati “mâna-n mâna” cu fortele divine.

4 si 7, cum ar fi 477, 474 sau 447. – Îngerii va felicita si va spun: “Continuati tot asa! Sunteti printre cei alesi. Pastrati-va gândurile concentrate, pentru ca astfel veti obtine un efect important si pozitiv. “

4 si 8, cum ar fi 488, 484 sau 448. – Este un mesaj de la îngerii vostri ca o faza din viata voastra este pe cale sa se încheie. Ei vor sa stiti ca atunci când lucrurile merg mai încet, ei sunt alaturi de voi si va vor ajuta calauzindu-va catre o noua situatie mai potrivita nevoilor, dorintelor si scopului vostru în viata.

4 si 9, cum ar fi 499, 494 sau 449. – Îngerii va spun ca e vremea sa lasati sa treaca o situatie deja încheiata. Ei va reamintesc faptul ca, pe masura ce o usa se închide, alta se deschide. Îngerii va ajuta desigur sa deschideti usi noi si sa va vindecati de orice suferinte care ar însoti perioada de tranzitie pe care o_ parcurgeti. Va rog, cereti-le îngerilor sa va ajute sa aveti credinta ca acele închideri si deschideri sunt raspunsuri la rugaciunile voastre.

4 si 0, cum ar fi 400, 404 sau 440. – Dumnezeu si îngerii vor sa stiti ca sunteti foarte, foarte iubiti. Ei va cer sa va faceti timp, macar o clipa, sa simtiti aceasta dragoste, pentru ca ea raspunde multor întrebari si rezolva orice provocare.

Combinatii ale cifrei 5

5 si 1, cum ar fi 511, 515 sau 551. – gândurile voastre creeaza schimbarile în viata voastra. Continuati sa va îndreptati gândurile în directia dorita. Daca schimbarile pe care le vedeti petrecându-se nu sunt dorite, le puteti opri si schimba modificându-va gândurile.

5 si 2, cum ar fi 522, 525 sau 552. – Rugaciunile si intentiile voastre au fost clare, puternice si fara rezerve; asadar, asteptati-va sa apara o schimbare mai repede decât ati putea prevedea. Nu va dati la o parte când dorintele sunt aproape sa vi se împlineasca. Ele s-ar putea realiza pe cai neasteptate, deci pastrati-va credinta. Vorbiti adesea cu Dumnezeu si cereti-i sa va trimita din nou linistea.

5 si 3, cum ar fi 533, 535 sau 553. – Maestrii spirituali elevati vor sa va pregateasca pentru o iminenta schimbare majora în viata voastra. Ei vor sa stiti ca “va tin de mâna” în cursul acestei schimbari si ca totul va fi bine. Acceptati cu inima deschisa aceasta schimbare si bucurati-va de binecuvântarile implicate de ea.

5 si 4, cum ar fi 544, 545 sau 554. – Îngerii vostri sunt implicati într-una din schimbarile importante din viata voastra acum.

5 si 6, cum ar fi 566, 565 sau 556. – Viata voastra materiala se schimba semnificativ. Poate fi vorba de o noua casa, o noua masina sau de alte bunuri materiale.

5 si 7, cum ar fi 577, 575 sau 557. – Este o validare, o confirmare ca sunteti “pe tinta” si ca este iminenta o schimbare care va va îmbogati în plan fizic, emotional sau intelectual – sau o combinatie a celor trei. Continuati în aceeasi directie si veti vedea curând ca schimbarile va vor îmbogati viata voastra si a celor din jurul vostru.

5 si 8, cum ar fi 588, 585 sau 558. – Aceasta secventa numerica înseamna ca sunteti în al unsprezecelea ceas, chiar înaintea schimbarii. Nu va temeti, pentru ca veti fi sprijiniti si iubiti pe tot parcursul acestei schimbari, care este iminenta acum.

5 si 9, cum ar fi 599, 595 sau 559. – Pentru ca noul sa se manifeste, este important sa eliberati trecutul. Aceasta secventa numerica va cere sa lasati vechiul sa treaca si sa stiti ca a îndeplinit o functie vitala la vremea lui. Totusi, viata curge si schimbarea este inevitabila. Sa stiti ca noul este la usa voastra, asteptând sa-l lasati sa intre. Invitati noul sa intre pe masura ce va detasati cu iubire de trecut.

5 si 0, cum ar fi 500, 505 sau 550. – Un mesaj important care va înstiinteaza ca schimbarile din viata voastra sunt în ordinea divina si perfecta. Ele sunt un dar de la Dumnezeu si în acord cu voia lut Dumnezeu pentru Eul vostru superior.



Combinatii ale cifrei 6

6 si 1, cum ar fi 611, 616 sau 661. – Tineti-va gândurile îndreptate spre cer si lasati deoparte grijile materiale. 
Combinatia 611 înseamna: “Cereti ajutor pentru îndreptarea unor lucruri din lumea materiala, care va irita ori va deranjeaza acum.”

6 si 2, cum ar fi 622, 626 si 662. – Veti avea de facut noi cumparaturi sau achizitii.

6 si 3, cum ar fi 633, 636 sau 663. – Maestrii vostri spirituali elevati va ajuta sa obtineti bunurile materiale de care aveti nevoie pentru împlinirea scopului divin al vietii voastre. Daca asta înseamna bani pentru educatie sau posibilitati materiale pentru ca voi sa va puteti desfasura activitatea de predare sau de vindecare, maestrii elevati cauta sa vi le asigure. Ei vor sa stiti ca meritati sa primiti acest ajutor, pentru ca el va va permite sa daruiti mai mult si mai bine altora.

6 si 4, cum ar fi 644, 646 sau 664. – Îngerii va atrag atentia ca va concentrati prea mult asupra lumii materiale. Ei va cer sa va lasati grijile în seama lor, pentru ca ei sa poata interveni. Echilibrati-va concentrarea între cer si pamânt si sa stiti ca sursele de care dispuneti sunt într-adevar nelimitate, mai ales atunci când lucrati “mâna-n mâna” cu fortele divine.

6 si 5, cum ar fi 655, 656 sau 665. – Viata voastra materiala se schimba semnificativ. Poate fi vorba de o noua casa, o noua masina sau de alte bunuri materiale.

6 si 7, cum ar fi 677, 676 sau 667. – O validare a faptului ca atât gândurile, cât si activitatea voastra privind lumea materiala, se îndreapta spre o tinta buna. V-ati echilibrat cu succes gândurile si activitatile pentru a va îngriji de minte, trup si suflet. Sustineti-va cu fermitate munca deosebita!

6 si 8, cum ar fi 688, 686 sau 668. – Sunteti aproape sa va despartiti de ceva din lumea voastra materiala, de exemplu sa vindeti o proprietate. Daca nu intentionati sa pierdeti ori sa vindeti ceva din viata voastra materiala, va puteti schimba gândurile si directia. Totusi, daca intentionati sa vindeti sau sa renuntati la ceva din viata voastra materiala, considerati aceste secvente numerice ca un semn ca dorinta voastra este aproape sa devina realitate.

6 si 9, cum ar fi 699, 696 sau 669. – Detasati-va de bunurile materiale, în special daca aveti vreo obsesie legata de o anumita categorie de bunuri materiale. Aceasta secventa numerica va cere sa lasati obsesia sa treaca si sa va detasati. De asemenea, este un mesaj ca un anumit lucru pe care l-ati vândut sau l-ati pierdut va fi curând înlocuit cu altceva mai bun. Fiti deschisi sa primiti noi bunuri care va depasesc asteptarile, fiindca sunteti pregatiti sa va îmbunatatiti dotarea. Meritati ce e mai bun!

6 si 0, cum ar fi 600, 606 sau 660. – acesta este un mesaj de la Creator privind viata voastra materiala. Dumnezeu va cere sa va concentrati mai putin pe dorintele terestre. Asta nu înseamna ca Dumnezeu va cere sa traiti o viata saracita, ci mai degraba sa încercati o abordare mai spirituala pentru a va putea satisface nevoile. Sa stiti ca Dumnezeu este cu voi si ca El e sursa voastra pentru tot ce aveti nevoie. Pur si simplu pastrati-va credinta si recunostinta si ramâneti deschisi la semnele sau la noile oportunitati de împlinire a necesitatilor voastre materiale. “Cautati mai întâi împaratia lui Dumnezeu si toate celelalte lucruri de care aveti nevoie vi se vor da pe deasupra” este esenta mesajului acestei secvente numerice. 

Combinatii ale cifrei 7

7 si 1, cum ar fi 711, 717 sau 771. – Este o confirmare ca faceti lucruri minunate. Sunteti pe drumul bun, tineti-o tot asa! Este un semn ca v-ati ales bine gândurile si ca ar trebui sa va concentrati mai ferm pe obiectivele proprii. Asigurati-va ca adaugati emotii potrivite gândurilor voastre. De exemplu, sa va simtiti minunat pentru darurile pe care le-ati primit în viata. Recunostinta va grabi procesul transformarii visurilor în realitate.

7 si 2, cum ar fi 722, 727 si 772. – Ati depus recent un dosar pentru a obtine o noua slujba, pentru admiterea într-o scoala sau pentru a primi un împrumut? Aceste numere semnaleaza ca vor veni vesti bune. Ele va cer sa va concentrati si sa nu va slabeasca credinta.

7 si 3, cum ar fi 733, 737 sau 773. – Maestrii spirituali elevati sunt bucurosi. Nu numai ca vad adevarata voastra divinitate interioara, ci sunt si de acord cu calea pe care ati ales-o. Ei vor sa stiti ca meritati sa fiti fericiti si sa permiteti curgerea fericirii sfinte care vine o data cu mostenirea voastra divina si din calea aleasa.

7 si 4, cum ar fi 744, 747 sau 774. – Îngerii va felicita si va spun: “Continuati tot asa! Sunteti printre cei alesi. Pastrati-va gândurile concentrate, pentru ca astfel veti obtine un efect important si pozitiv. “

7 si 5, cum ar fi 755, 757 sau 775. – Este o validare, o confirmare ca sunteti „pe tinta” si ca este iminenta o schimbare care va va îmbogati în plan fizic, emotional sau intelectual – sau o combinatie a celor trei. Continuati în aceeasi directie si veti vedea curând ca schimbarile va vor îmbogati viata voastra si a celor din jurul vostru.

7 si 6, cum ar fi 766, 767 sau 776. – O validare a faptului ca atât gândurile, cât si activitatea voastra privind lumea materiala, se îndreapta spre o tinta buna. V-ati echilibrat cu succes gândurile si activitatile pentru a va îngriji de minte, trup si suflet. Sustineti-va cu fermitate munca deosebita!

7 si 8, cum ar fi 788, 787 sau 778. – Ati simtit ca o parte din viata voastra, de exemplu o slujba sau o relatie, se încheie? Aceasta combinatie confirma ca ceea ce simtiti este corect. Sfârsitul ar putea sa însemne o importanta schimbare pozitiva a situatiei sau ar putea sa însemne ca o anumita parte din viata voastra se apropie de sfârsit. Indiferent de situatie, aceasta secventa numerica aduce vesti bune despre o iminenta schimbare pozitiva care implica încheierea unei situatii dificile. Concentrati-va, fiindca viata voastra e pe cale sa devina mai usoara.

7 si 9, cum ar fi 799, 797 sau 779. – Felicitari! Dati la o parte parti vechi din viata voastra, care nu mai corespund personalitatii voastre. Traiti o viata mai autentica în conformitate cu cea mai înalta perspectiva despre voi însiva. Aceasta secventa numerica “aplauda” decizia voastra de a trai cinstit.

7 si 0, cum ar fi 700, 707 sau 770. – Un “baiat bun” sau o “fata buna”, spuse direct de Dumnezeu, care va apreciaza pentru activitatea mentala, spirituala si fizica pe care o desfasurati. Va ajutati pe voi însiva si pe alti oameni mergând pe aceasta cale, si Dumnezeu va cere sa continuati activitatea voastra minunata.

Combinatii ale cifrei 8

8 si 1, cum ar fi 811, 818 sau 881. – Va apropiati de sfârsitul unei faze importante din viata voastra. Daca ati obosit datorita unei anumite parti a vietii voastre, fiti multumiti ca în când aceasta va fi “vindecata” sau înlocuita cu ceva mai bun.

8 si 2, cum ar fi 822, 828 si 882. – O usa începe sa se deschida si o alta usa începe sa se închida. Fiti siguri ca va ascultati foarte atent intuitia acum, pentru ca ea va va calauzi în privinta pasilor pe care trebuie sa-i faceti pentru a va asigura prosperitate crescânda în cursul acestor tranzitii.

8 si 3, cum ar fi 833, 838 sau 883. – “Continuati tot asa”, va spun maestrii spirituali elevati. Mariti-va energia si concentrarea gândurilor si sentimentelor. Realiniati-va perspectiva conform constiintei ca sunteti una cu Dumnezeu, cu fiecare si cu întreaga existenta.

8 si 4, cum ar fi 844, 848 sau 884. – Este un mesaj de la îngerii vostri ca o faza din viata voastra este pe cale sa se încheie. Ei vor sa stiti ca atunci când lucrurile merg mai încet, ei sunt alaturi de voi si va vor ajuta calauzindu-va catre o noua situatie mai potrivita nevoilor, dorintelor si scopului vostru în viata.

8 si 5, cum ar fi 855, 858 sau 885. – Aceasta secventa numerica înseamna ca sunteti în al unsprezecelea ceas, chiar înaintea schimbarii. Nu va temeti, pentru ca veti fi sprijiniti si iubiti pe tot parcursul acestei schimbari, care este iminenta acum.

8 si 6, cum ar fi 866, 868 sau 886. – Sunteti aproape sa va despartiti de ceva din lumea voastra materiala, de exemplu sa vindeti o proprietate. Daca nu intentionati sa pierdeti ori sa vindeti ceva din viata voastra materiala, va puteti schimba gândurile si directia. Totusi, daca intentionati sa vindeti sau sa renuntati la ceva din viata voastra materiala, considerati aceste secvente numerice ca un semn ca dorinta voastra este aproape sa devina realitate.

8 si 7, cum ar fi 877, 878 sau 887. – Ati simtit ca o parte din viata voastra, de exemplu o slujba sau o relatie, se încheie? Aceasta combinatie confirma ca ceea ce simtiti este corect. Sfârsitul ar putea sa însemne o importanta schimbare pozitiva a situatiei sau ar putea sa însemne ca o anumita parte din viata voastra se apropie de sfârsit. Indiferent de situatie, aceasta secventa numerica aduce vesti bune despre o iminenta schimbare pozitiva care implica încheierea unei situatii dificile. Concentrativa, fiindca viata voastra e pe cale sa devina mai usoara.

8 si 9, cum ar fi 899, 898 sau 889. – Se încheie o faza importanta din viata voastra, aducând cu ea alte evenimente care se vor sfârsi, la rândul lor, printr-un efect de domino. Asemenea unui tren care soseste la capatul liniei, un vagon se va opri, în timp ce urmatoarele vagoane vor avea nevoie de mai mult decât o clipa înainte de a se opri. Aceasta secventa numerica este un mesaj ca treceti printr-o serie de evenimente, în care anumite parti ale vietii voastre încetinesc si se opresc. Nu va îngrijorati, fiindca aceste schimbari sunt necesare pentru ca noi secvente si noi conditii sa înceapa pentru tine.

8 si 0, cum ar fi 800, 808 sau 880. – Un mesaj de la Creatorul vostru, însemnând ca situatiile care iau sfârsit sunt o parte din Marele Plan Divin. Sunt raspunsuri la rugaciunile voastre si sunt conforme cu voia Domnului în privinta ta. Cereti-i lui Dumnezeu sa va potoleasca orice temeri si griji pe care le-ati putea ave a în legatura cu schimbarile care vor veni.



Combinatii ale cifrei 9

9 si 1, cum ar fi 911, 919 sau 991. – S-a deschis o noua usa pentru voi, ca rezultat al gândurilor voastre. Aveti acum ocazia sa va priviti gândurile în fata si sa va întâ1niti “între patru ochi” cu propriile creatii. Lasati lucrurile vechi sa dispara, pe masura ce sunt în1ocuite cu altele noi, conform dorintelor voastre.

9 si 2, cum ar fi 922, 929 si 992. – Daca ati suferit recent o pierdere (slujba, dragoste, etc.), asteptati-va sa o înlocuiti în viitorul foarte apropiat. Totul lucreaza în favoarea voastra, desi s-ar putea sa fie atât de mult implicata o activitate de culise, încât sa va întrebati daca nu cumva Dumnezeu v-a uitat. Nu va faceti griji! Simtiti-va energia vietii, care avanseaza acum. Nu veti fi pedepsit pentru pierderea recenta. Universul se pregateste, în schimb, pentru noutati.

9 si 3, cum ar fi 933, 939 sau 993. – Este un mesaj puternic sa lasati sa treaca anumite situatii din viata voastra care nu mai corespund ori care si-au îndeplinit deja scopul. Nu ramâneti legati de anumite situatii din teama. Constientizati si aveti grija de orice clipa din viata voastra. Este vital sa aveti o perspectiva pozitiva despre voi însiva si despre viitorul vostru. Aceasta perspectiva creeaza de fapt ceea ce traiti, deci rugati-i pe maestrii spirituali elevati sa va ajute în alegerea gândurilor voastre din perspectiva înalta a iubirii divine.

9 si 4, cum ar fi 944, 949 sau 994. – Îngerii va spun ca e vremea sa lasati sa treaca o situatie deja încheiata. Ei va reamintesc faptul ca, pe masura ce o usa se închide, alta se deschide. Îngerii va ajuta desigur sa deschideti usi noi si sa va vindecati de orice suferinte care ar însoti perioada de tranzitie pe care o parcurgeti. Va rog, cereti-le îngerilor sa va ajute sa aveti credinta ca acele închideri si deschideri sunt raspunsuri la rugaciunile voastre.

9 si 5, cum ar fi 955, 959 sau 995. – Pentru ca noul sa se manifeste, este important sa eliberati trecutul. Aceasta secventa numerica va cere sa lasati vechiul sa treaca si sa stiti ca a îndeplinit o functie vitala la vremea lui. Totusi, viata curge si schimbarea este inevitabila. Sa stiti ca noul este la usa voastra, asteptând sa-l lasati sa intre. Invitati noul sa intre pe masura ce va detasati cu iubire de trecut.

9 si 6, cum ar fi 966, 969 sau 996. – Detasati-va de bunurile materiale, în special daca aveti vreo obsesie legata de o anumita categorie de bunuri materiale. Aceasta secventa numerica va cere sa lasati obsesia sa treaca si sa va detasati. De asemenea, este un mesaj ca un anumit lucru pe care l-ati vândut sau l-ati pierdut va fi curând înlocuit cu altceva mai bun. Fiti deschisi sa primiti noi bunuri care va depasesc asteptarile, frindca sunteti pregatiti sa va îmbunatatiti dotarea. Meritati ce e mai bun!

9 si 7, cum ar fi 977, 979 sau 997. – Felicitari! Dati la o parte parti vechi din viata voastra, care nu mai corespund personalitatii voastre. Traiti o viata mai autentica în conformitate cu cea mai înalta perspectiva despre voi însiva. Aceasta secventa numerica “aplauda” decizia voastra de a trai cinstit.

9 si 8, cum ar fi 988, 989 sau 998. – Se încheie o faza importanta din viata voastra, aducând cu ea alte evenimente care se vor sfârsi, la rândul lor, printr-un efect de domino. Asemenea unui tren care soseste la capatul liniei, un vagon se va opri, în timp ce urmatoarele vagoane vor avea nevoie de mai mult decât o clipa înainte de a se opri. Aceasta secventa numerica este un mesaj ca treceti printr-o serie de evenimente, în care anumite parti ale vietii voastre încetinesc si se opresc. Nu va îngrijorati, fiindca aceste schimbari sunt necesare pentru ca noi secvente si noi conditii sa înceapa pentru tine.

9 si 0, cum ar fi 900, 909 sau 990. – Este un mesaj de la Creatorul vostru, având semnificatia ca partea din viata voastra care se încheie este calauzita divin. Nimic nu este cu adevarat pierdut. Nu exista moarte si nu exista nici accidente. Recenta schimbare din viata voastra, în care s-a încheiat ori s-a schimbat o parte importanta a vietii voastre, este de fapt un raspuns la rugaciunile voastre. Dumnezeu va înstiinteaza ca El nu va ia nimic, nici nu va “provoaca” vreo pierdere. Mai degraba, planul vostru de viata sau rugaciunile voastre au “chemat” aceasta schimbare, prin puterea data voua de Dumnezeu. Sa iertati pe oricine este implicat, pentru a putea fi usori si liberi atunci când intrati într-o noua faza minunata din viata voastra.



Combinatii ale cifrei 0

0 si 1, cum ar fi 001, 010 sau 011. – Calauzirea divina de la Dumnezeu si de la îngeri va cere sa va schimbati gândurile. Poate v-ati rugat sa fiti mai fericiti si mai  sanatosi. Daca este asa, acesta este un raspuns la rugaciunile voastre. Dumnezeu stie ca solutia pe care o cautati ia nastere din gândurile voastre. Cereti lui Dumnezeu sa va calauzeasca directia gândurilor si sa va sprijine în cursul perioadei de tranzitie.

0 si 2, cum ar fi 002, 020 si 022. – Dumnezeu vrea sa stiti ca El nu v-a uitat si nu v-a parasit. Va iubeste foarte, foarte mult! De fapt, Dumnezeu orchestreaza o noua faza minunata a vietii voastre. Vorbiti adesea cu Dumnezeu si veti simti miracolul care se întrevede. Dumnezeu va mai aminteste si de importanta “sincronizarii divine”. Uneori, anumiti factori trebuie sa se întruneasca exact înainte ca rezultatul dorit sa poata fi realizat. Atâta timp cât ramâneti fermi în gânduri si în credinta, nimic nu va împiedica sa va împliniti dorinta.

0 si 3, cum ar fi 003, 030 sau 033. – Dumnezeu si maestrii spirituali elevati încearca sa va atraga atentia, mai ales în privinta problemei legate de scopul divin al vietii voastre. N-ati tinut seama de unele îndrumari divine în ultima vreme? Daca da, sar putea sa va simtiti blocati acum. Aceasta secventa este o cale cereasca de a va atrage atentia ca trebuie sa va îndepliniti partea voastra în procesul de “co-creatie”. Asta înseamna sa ascultati si sa urmati îndrumarile divine în privinta pasilor care trebuie facuti.

0 si 4, cum ar fi 004, 040 sau 044. – Dumnezeu si îngerii vor sa stiti ca sunteti foarte, foarte iubiti. Ei va cer sa va faceti timp, macar o clipa, sa simtiti aceasta dragoste, pentru ca ea raspunde multor întrebari si rezolva orice provocare.

0 si 5, cum ar fi 005, 050 sau 055. – Un mesaj important care va înstiinteaza ca schimbarile din viata voastra sunt în ordinea divina si perfecta. Ele sunt un dar de la Dumnezeu si în acord cu voia lui Dumnezeu pentru Eul vostru superior.

0 si 6, cum ar fi 006, 060 sau 066. – Acesta este un mesaj de la Creator privind viata voastra materiala. Dumnezeu va cere sa va concentrati mai putin pe dorintele terestre. Asta nu înseamna ca Dumnezeu va cere sa traiti o viata saracita, ci mai degraba sa încercati o abordare mai spirituala pentru a va putea satisface nevoile. Sa stiti ca Dumnezeu este cu voi si ca El e sursa voastra pentru tot ce aveti nevoie. Pur si simplu pastrati-va credinta si recunostinta si ramâneti deschisi la semnele sau la noile oportunitati de împlinire a necesitatilor voastre materiale. “Cautati mai întâi împaratia lui Dumnezeu si toate celelalte lucruri de care aveti nevoie vi se vor da pe deasupra” este esenta mesajului acestei secvente numerice.

0 si 7, cum ar fi 007, 070 sau 077. – O încurajare de la Dumnezeu, care va apreciaza pentru activitatea mentala, spirituala si fizica pe care o desfasurati. Va ajutati pe voi însiva si pe alti oameni mergând pe aceasta cale si Dumnezeu va cere sa continuati activitatea voastra minunata.

0 si 8, cum ar fi 008, 080 sau 088. – Un mesaj de la Creatorul vostru, însemnând ca situatiile care iau sfârsit sunt o parte din Marele Plan Divin. Sunt raspunsuri la rugaciunile voastre si sunt conforme cu voia Domnului În privinta voastra. Cereti-i lui Dumnezeu sa va potoleasca orice temeri si griji pe care le-ati putea avea în legatura cu schimbarile care vor veni.

0 si 9, cum ar fi 009, 090 sau 099. – Este un mesaj de la Creatorul vostru, având semnificatia ca partea din viata voastra care se încheie este calauzita divin. Nimic nu este cu adevarat pierdut. Nu exista moarte si nu exista nici accidente. Recenta schimbare din viata voastra, în care s-a încheiat ori s-a schimbat o parte importanta a vietii voastre, este de fapt un raspuns la rugaciunile voastre. Dumnezeu va Înstiinteaza ca El nu va ia nimic, nici nu va “provoaca” vreo pierdere. Mai degraba, planul vostru de viata sau rugaciunile voastre au “chemat” aceasta schimbare, prin puterea data voua de Dumnezeu. Sa iertati pe oricine este implicat, pentru a putea fi usori si liberi atunci când intrati Într-o noua faza minunata din viata voastra.

Albert Einstein: „Emotia magnifica si cea mai profunda pe care noi o putem resimti este starea inefabila a misterului. Acolo exista germenul oricarei stiinte veritabile. Acela caruia aceasta emotie îi este straina, care nu stie sa se lase cuprins de admiratie si sa se scufunde, pierdut în sine de extaz, este deja un om mort : a sti ca ceea ce este enigmatic pentru noi si de nepatruns exista totusi manifestându-se ca fiind cea mai înalta întelepciune si cea mai frumoasa, mai radioasa frumusete pe care facultatile noastre obtuze nu o percep decât sub o forma extrem de primitiva – aceasta certitudine, acest sentiment îmbatator este în centrul oricarei stari sublime veritabile. Experimentarea profunda si intima a sublimului infinit cosmic este cea mai puternica si straveche sursa a cercetarii stiintifice. Trairea mea cea mai elevata consta în o umila admiratie transfiguratoare a spiritului
superior fara margini care se dezvaluie în infimele detalii pe care pot sa le perceapa fragilele si slabele noastre spirite ; aceasta convingere de ordin profund emotional pe care o am despre prezenta unei puteri rationale superioare dezvaluita de incomprehensibilul nostru Univers este ceea ce formeaza ideea mea de ABSOLUT sau DUMNEZEU”.
Lumea, pentru cei mai multi oameni, este un loc al întâmplarilor. Astfel, sensul existentei este ignorat, fara a face în aceasta directie vreun efort în a descoperi, daca „asa zisul hazard” al sortii nu contine totusi un ax al evenimentelor, un destin pe care fiinta umana este chemata sa îl împlineasca.

Astazi se vorbeste tot mai mult despre confruntarea constiintei cu un mediu caracterizat de o functie complexa de reflectare si raspuns, un adevarat univers – oglinda, în care ceea ce omul intentioneaza, creeaza o albie a evenimentelor si totodata aduna în propria matca similaritati, care cauta aceeasi realizare.

Modul în care constiinta a luat act de acest univers informational, cu un impact puternic asupra propriei sale structuri, a fost acela al sincronicitatilor. C.G. Jung definea sincronicitatile sub aspectul coincidentelor semnificative. La diferite intervale de timp, individul este confruntat cu o serie de evenimente ale caror mesaj converge catre o idee foarte clara, înteleasa la modul cel mai concret ca o lectie de viata. Desi ratiunea tinde sa nege un anume sens al unor întâmplari care prin lipsa lor de cauzalitate par a fi separate, intuitia trezita datorita unei emotii coplesitoare în fata unui „altceva” care însoteste toate aceste situatii de viata, face ca evenimentele sa se uneasca într-un complex „mesaj” din partea existentei. Acest „mesaj”, desi are numeroase valente, cauta sa trezeasca în om o noua viziune asupra vietii si a drumului pe care, ca fiinta constienta, are menirea sa îl urmeze.

Sincronicitatea nu este o superstitie. Superstitia presupune sa se atribuie unui anumit eveniment o semnificatie, pe baza unei documentatii pre-existente. Spre exemplu, la vederea unei pisici negre, se obisnuieste sa se asocieze acestei aparitii, ideea de fatalitate. În cazul sincronicitatii sensul evenimentelor izbucneste dinlauntrul fiintei ca o certitudine de netagaduit, fiind un rod al intuitiei spontane si nicidecum a unei corelatii mentale simpliste. O sincronicitate poate fi recunoscuta prin fondul sau euforic si sublim care înalta constiinta pentru moment pe o noua treapta de întelegere. Este un moment de profunda unificare a fiintei ca si atunci când un fluviu ce se desparte în mai multe brate se aduna la o noua confluenta, îmbogatit cu privelistea atâtor peisaje ce i-au iesit în cale.

O singura sincronicitate poate conduce o minte deschisa catre o stare de profunda uimire si bucurie interioara, coplesita de o enigma care a rasarit în mijlocul lumii, asemenea florii de colt ce rasare dintre crapaturile stâncii. Totusi exista momente când astfel de sincronicitati se înlantuie mai multe într-o unica revelatie, care de data aceasta capata într-un mod absolut, amprenta Gratiei Divine. Acest „lant de sincronicitati” nu numai ca duce la o viziune a universului ca o retea de legaturi tainice si nebanuite (în filosofia orientala, numita tantra – „tesatura magica a lumii”), ci mai presus de aceasta, ea face simtita prezenta unei Puteri Divine Omniprezente, care misca totul si care leaga totul într-o perfecta coerenta.

Sincronicitatea este astfel experienta Divinului în afara noastra, în obiectivitate, în vreme ce la polul opus, experienta mistica îl descopera pe Dumnezeu înlauntrul nostru, ca Sine Divin, din care izvoraste viata spiritului. Aceste doua experiente fundamenteaza calea evolutiei spirituale si ele se refera în egala masura la existenta ca totalitate, prima fiind cea care arata legaturile lumii guvernata de o Putere invizibila si transcendenta, iar cea de-a doua ca lucrurile sunt iradiate din interior de o sursa inepuizabila de iubire. Ele de fapt se completeaza si se sustin una pe cealalta : descoperind iubirea din interior devii constient de prezenta Divinului care îti dezvaluie ulterior ca totul este conectat în mod misterios la aceasta iubire si prin ea exista toate cele ce sunt.

Sincronicitatea este una din cele mai rapide si eficiente modalitati de trezire spirituala si de acces pe o cale care sa conduca fiinta la o transformare interioara. Mai ales în zilele noastre, când aspectul informational a capatat cea mai importanta pondere, omul este pregatit sa înteleaga energetica organismului cosmic si printr-o strafulgerare iluminatoare sa înceapa sa caute sa afle si sa-si împlineasca menirea sa în viata.

A intra pe o cale spirituala echivaleaza astfel cu o evadare de sub legea accidentalului si începutul unui traseu care având ca prima viziune sincronicitatile îi va aminti mereu ca totul are un sens si destinul sau este vegheat de Marea Prezenta. O astfel de traire vie a Adevarului Divin, o regasim exprimata admirabil de marele savant Albert Einstein: „Emotia magnifica si cea mai profunda pe care noi o putem resimti este starea inefabila a misterului. Acolo exista germenul oricarei stiinte veritabile. Acela caruia aceasta emotie îi este straina, care nu stie sa se lase cuprins de admiratie si sa se scufunde, pierdut în sine de extaz, este deja un om mort : a sti ca ceea ce este enigmatic pentru noi si de nepatruns exista totusi manifestându-se ca fiind cea mai înalta întelepciune si cea mai frumoasa, mai radioasa frumusete pe care facultatile noastre obtuze nu o percep decât sub o forma extrem de primitiva – aceasta certitudine, acest sentiment îmbatator este în centrul oricarei stari sublime veritabile. Experimentarea profunda si intima a sublimului infinit cosmic este cea mai puternica si straveche sursa a cercetarii stiintifice. Trairea mea cea mai elevata consta în o umila admiratie transfiguratoare a spiritului superior fara margini care se dezvaluie în infimele detalii pe care pot sa le perceapa fragilele si slabele noastre spirite ; aceasta convingere de ordin profund emotional pe care o am despre prezenta unei puteri rationale superioare dezvaluita de incomprehensibilul nostru Univers este ceea ce formeaza ideea mea de ABSOLUT sau DUMNEZEU”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu